Zavřít reklamu

Apple údajně bojuje s Netflixem a Amazonem o získání dalšího zajímavého pořadu pro svůj chystaný video obsah. Tentokrát se však nejedná o žádné vesmírné drama, komedii či sitcom. Hlavní hvězdou by totiž neměl být nikdo jiný než bývalý americký prezident Barack Obama se svou chotí Michelle.

Ačkoliv není v tuto chvíli o pořadu, ve kterém by se měla tato dvojice objevit, jasné téměř nic, podle pár informací by se mělo jednat o seriózní diskuzi nad různými tématy. Tyto debaty by pak měly být prokládány inspirativními příběhy, které by diváky určitým způsobem obohatily. Více však v tuto chvíli bohužel nevíme.

Podle deníku The New York Times má k ukořistění manželů Obamových nejblíže společnost Netflix, která je s nimi již ve fázi pokročilého vyjednávání. Amazon ani Apple se však nevzdávají a pokud to bude jen trochu možné, pokusí se tyto osobnosti pro svůj video obsah ulovit.

Zájmu společností o tento typ pořadu (pokud je tedy jeho popis pravdivý) se nemůžeme divit. V jejich nabídce totiž pořad, ve kterém by se objevovalo takto zvučné jméno z oblasti politiky není. Navíc se dá předpokládat, že by Obamovi přivedli i zajímavé hosty, kteří by sledovanost pořadu zvedli.

Apple vs. Netflix? 

Těžko v tuto chvíli říci, jak se bývalý americký prezident nakonec rozhodne a zda se do projektu vůbec pustí. Kdybychom se však měli na jeho vztahy s jednotlivými představiteli společností podívat detailněji a pokusit se z toho vydedukovat, k jaké společnosti bude mít Obama blíže, vyšli by nám dva jasní favorité – Netflix a Apple. Zatímco Netflixu hraje do karet to, že manželka jednoho z vysoce postavených manažerů Netflixu byla Obamova velvyslankyně na Bahamách, Applu zas napomáhá Obamova láska k této značce. Ten se totiž v minulosti tím, že má Apple velmi rád, netajil a dokonce prohlásil, že je velkým milovníkem iPadu. Krom toho se pak též setkal i se samotným Stevem Jobsem.

Nechme se tedy překvapit, na jakou stranu se nakonec Barack přikloní. Diskuzní pořad s ním by však byl jistě poměrně zajímavý. Otázkou však je, zda by se mohl sledovaností rovnat zbytku nabídky.

800px-Barack_Obama_family_portrait_2011

Dnes nejčtenější

.