Zavřít reklamu

Apple teprve před několika měsíci oficiálně vydal iOS 11, nicméně grafici už navrhují, jak by mohla vypadat další verze jablečného systému. V novém konceptu, který se objevil na YouTube kanálu Litaya, můžete vidět zcela přepracovanou aplikaci Music včetně zobrazení souborů Cover Flow, čili jakéhosi zvýraznění jednoho zvoleného prvku z řady.

Apple dříve používal Cover Flow zobrazení souborů pro iTunes, Music či Time Machine, ovšem dnes je Cover Flow součástí pouze Time Machine, případně se dá vyvolat nastavením zobrazení ve Finderu. V aplikaci Hudba by šla tato možnost použít pro v vybírání hudby z playlistu. Ostatně, vše si můžete prohlédnout v galerii pod tímto odstavcem.

Grafik navrhuje zcela jiné barevné rozhraní aplikace Music a další změny, jako například použití funkce 3D Touch pro úpravu hlasitosti. Jakmile byste swipnuli zprava doleva přes album, přepnuli byste se na další stopu. V neposlední řadě by nechyběly ani funkce, které by umožnily vyjádřit, jak moc se vám skladby líbí.

Dále koncept naznačuje návrat Cover Flow zobrazení souborů, které Apple odstranil v iOS 8.4 v roce 2015. Stejně jako u většiny konceptů, tak i tento koncept zobrazuje Dark Mode, po kterém mnoho jablečných uživatelů již mnoho let lační. Co myslíte, dočkáme se již letos?

ios 12 fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.