Zavřít reklamu

Apple příští měsíc vystoupí na izraelské konferenci Israel Machine Vision Conference (IMVC), která se odehraje v Tel Avivu. Cupertinská společnost je navíc uvedena jako „stříbrný sponzor“. Sice není jasné, o jaký druh investice se jedná, nicméně víme, že je to třetí nejvyšší sponzorský stupeň. Dalšími sponzory akce jsou General Motors, Qualcomm, Intel a další. Apple je také zapsán jako vystavovatel.

Jablečnou společnost bude na konferenci reprezentovat Eitan Hirsh, který vede tým výzkumu a vývoje hloubkového snímání. Přednese projev na téma „Hloubkové snímání @ Apple: TrueDepth kamera“, v rámci něhož poskytne přehled o technologiích, jež napájí TrueDepth snímač iPhonu X.

„Poskytneme přehled o kamerovém systému TrueDepth, kterým disponuje iPhone X, o jeho designu a možnostech. Popíšeme také algoritmické vrstvy, které se používají u některých funkcí, a popíšeme, jak je mohou vývojáři využívat.“

Izraelská konference IMVC je zaměřená na všechny typy strojového učení a umělou inteligenci. Mezi témata spadá AI, hluboké učení, autonomní učení, sledování očí, robotika a spousta dalšího.

Právě Izrael je lídrem na poli zpracování obrazu, počítačového vidění, strojového učení a hloubkového učení. IMVC je tedy jedinečná příležitost pro firmy z různých průmyslových oborů setkat se s výzkumnými skupinami akademických institucí zaměřených na výzkum strojů v Izraeli.

Konference se bude konat už 6. března v hotelu David Intercontinental v Tel Avivu.

iPhone X TrueDepth camera FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.