Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu Apple Support zveřejnil video tutoriál, který má uživatelům HomePodu pomoct vytěžit z inteligentního reproduktoru co nejvíce. Ve tříminutovém videu se uživatelé dozvědí, jak požádat asistentku Siri, aby přehrála nějakou hudbu, spustila podcast anebo přečetla novinky. Dále se naučí používat iPhone jako dálkové ovládání k HomePodu, používat HomePod jako hlasitý mikrofon, ovládat zařízení HomeKit a další.

Uživatelé se ve videu zjistí, jaké příkazy mohou Siri dávat, například, aby zastavila budík, přečetla poslední zprávy či zaznamenala nějakou vaši poznámku.

Video uživatele naučí používat vstupy a výstupy HomePodu naplno. Jedná se už o čtvrtý video tutoriál k HomePodu, který Apple na svém YouTube kanálu sdílel. Už minulý týden, kdy se HomePod dostával do rukou prvních zákazníků, Apple zveřejnil tři krátká videa, která stručně popsala, jak HomePod přizpůsobit k obrazu svému, jak používat dotykové ovládání a jak spustit přehrávání hudby.

Všechna videa najdete na YouTube kanálu Apple Support, který cupertinská společnost založila v listopadu. Zveřejňuje na něm instruktážní videa, která uživatele učí používat různé funkce na iPhonech, iPadech, Macích a dalších jablečných zařízeních.

homepod fb

Dnes nejčtenější

.