Zavřít reklamu

V pátek odstartovaly v Austrálii, USA a Velké Británii dlouho očekávané prodeje chytrého reproduktoru HomePod. Ačkoliv o něm již víme poměrně mnoho informací, další vyplouvají pozvolna na povrch spolu s pozvolným testováním samotných uživatelů. Pojďme se tedy společně podívat na postřehy mladíka z kanálu EverythingApplePro, který si do své domácnosti pořídit rovnou dva tyto krasavce.

Jak můžete sami vidět na videu výše, balení HomePodu se od standardního balení Apple produktů nikterak neliší. Jablečná společnost totiž opět sáhla po osvědčené dvoudílné krabici s vysunovacím víkem, po jejímž odklopením se vám naskýtá pohled na samotný HomePod usazený ve speciální “formě”, která brání jeho pohybům v krabici.

Poměrně zajímavé je, že se Apple rozhodl HomePod dodávat s již zapojeným napájecím kabelem, který je však odpojovací. Jeho odpojení však vyžaduje poměrně značnou sílu a ani jeho opětovné připojení není tak jednoduché, jako například zasunutí USB konektoru do nabíječky. Je tedy možné, že se k tomuto kroku uchýlila jablečná společnost právě kvůli tomuto. Ostatně, na odpojování a opětovné připojování kabelu se můžete podívat na videu pod tímto odstavcem.

Jinak však vypadají oba HomePod opravdu hezky a krom vyšší váhy, na kterou upozorňuje spousta jejich nových majitelů, a horní strany náchylné na otisky prstů zatím nemají chybu. Snad se tedy v následujících dnech či týdnech žádných problémů ani nedočkáme a Applu se podaří tento produkt protlačit mezi velké procento svých uživatelů co nejrychleji.

homepod

Dnes nejčtenější

.