Zavřít reklamu

Od dnešního dne se v USA, Austrálii a Velké Británii konečně prodává chytrý reproduktor HomePod. Jelikož se však jedná o absolutní novinku, která nemá v nabídce Applu obdoby, neměli jsme doposud tušení o tom, jak jí Apple naaranžuje ve svých obchodech. Testování reproduktoru si totiž logicky žádá úplně jiné podmínky než testování iPhonu či iPadu. Naštěstí si však zaměstnanci Apple Storů poradili na jedničku.

Kolegové z portálu 9to5mac vyrazili dnes ráno od Apple Storu v Chicagu a v anglickém Birminghamu, aby si udělali obrázek o tom, jak je HomePod v tamních obchodech prezentován a hlavně, jak kvalitně jde otestovat. Je totiž jasné, že rušný obchod plný lidí a zvuků není pro testování reproduktoru, jehož hlavní zbraní je perfektní zvuk, poměrně komplikované. Jak se však zdá, zákazníci, kteří do Apple Storu na testování HomePodu vyrazí, si o něm udělají skvělý obrázek i tam.

Takto to v Apple Storech nyní vypadá:

Když vstoupili redaktoři již zmíněného serveru do obchodů, bylo v něm klasicky rušno, takže by jeden čekal, že se HomePod kvůli těmto “bojovým” podmínkám v nejlepším světle nepředstaví. Opak byl však pravdou. Redaktoři byli z jeho zvuku i v hlučném prostředí nadšeni a to samé se dá říci i o jeho schopnosti detekovat příkazy na dálku. V hluku totiž neměl HomePod s “odposloucháváním” příkazů takřka žádný problém. Je tedy jasné, že v domáckém prostředí bude tento nenápadný prcek zářit ještě daleko více. Ostatně, podobnou budoucnost mu větší i mnoho zahraničních redaktorů, kteří již o něm sepsali první recenze. Díky svému nepřekonatelnému zvuku totiž strčí veškerou konkurenci, která může být i mnohonásobně dražší, do kapsy.

Snad se tedy HomePod skutečně na výsluní prodere a ukáže, že nemá ve světě reproduktorů takřka žádnou konkurenci a chválu si zasloužil právem. Zda tomu tak však skutečně je ukáže až čas.

homepod apple store fb

Dnes nejčtenější

.