Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ochranných doplňků a potřebného příslušenství na iPhone není nikdy dost. Tvrzené sklo na iPhone dokáže perfektně ochránit displej, ochranný kryt zase boční stěny a zadní část iPhonu. Jenže kromě ochranných doplňků člověk potřebuje i další.. Záložní zdroj „šťávy“, nebo delší kabel, když základní metrový nestačí.

Tvrzené sklo na iPhone 8 či iPhone 5/5s/SE

Tvrzené sklo se stará o ochranu displeje iPhonu, existuje hned několik druhů skel, ale to základní, neoblíbenější a nejprodávanější, které je čistě průhledné s odolností 9H můžete zakoupit nyní ve výprodeji již od 119 korun. Tvrzené sklo žádným způsobem nesnižuje citlivost dotyku a ovládání iPhonu. Pokud budete chtít, rádi vám Tvrzené sklo na displej aplikujeme přímo na prodejně zdarma.

Sekci výprodej naleznete pod tímto přiloženým odkazem

Další příslušenství, které se může hodit

Ve výprodeji naleznete i další produkty, které se mohou hodit všem uživatelům jablečných produktů. Například dvoumetrový kabel s krabičkou a manuály uvnitř. Spoustu elegatních ochranných krytů od iPhonu 5 po iPhone X, nebo také prémiové 3D Tvrzené sklo na iPhone X. Všechny produkty (i výprodejové) jsou reálně skladem na kamenné prodejně a je možné si je zde okamžitě vyzvednout.

Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, rádi vám poradíme buď přímo na prodejně, nebo pomocí emailové adresy či telefonního čísla, uvedeného na webových stránkách v sekci kotakt. Prodejna se nachází 200m od zastávky metra B – Anděl, nebo přímo naproti autobusové zastávce Ženské domovy.

Stále je možné uplatnit slevový kupón

Navíc je stále možné uplatnit slevový kupón LSA, který je určený pro čtenáře magazínu Letem světem Applem. Slevový kupón stačí také říci přímo na prodejně a i zde tak získáte 20% slevu na celý nákup. Pro pražské zákazníky doporučujeme využít dopravy Kurýr po Praze, pomocí kterého doručujeme objednávky do 24 hodin od objednání po celé Praze. Kurýr vás předem informuje a domluví ideální čas doručení.

iPhone-8-tvrzeny sklo FB

Dnes nejčtenější

.