Zavřít reklamu

Tak je to tady. Od včerejší noci, respektive dnešního rána začaly internetové diskuze plnit příspěvky natěšených zákazníků Applu, kteří čekají na svůj předobjednaný HomePod. Jablečná společnost totiž začala v průběhu včerejší noci a dnešního rána první HomePody odesílat na adresy nových majitelů.

Jako první začali dostávat upozornění od přepravce obyvatelé Austrálie, ve které se jakožto v jedné ze tří zemí HomePod oficiálně prodává. Zanedlouho pak následovaly zprávy z Velké Británie a USA, ve kterých začali přepravci balíky s HomePody též přebírat do své přepravy, aby je následující den stihli bezpečně doručit. Poměrně zajímavé však je, že si dal Apple s odesíláním HomePodů tentokrát celkem na čas a přepravcům je poskytl až den před oficiálním startem prodejů. Například u iPhonu X však tak striktní nebyl a pár šťastlivcům jej dodal o den či dva dříve. O dřívějším doručení HomePodu však žádné zprávy nemáme.

Jak si povede?

Reakce prvních zákazníků na HomePod budou jistě velmi zajímavé a možná tak trochu napoví, zda se bude tomuto produktu v prodejích dařit či nikoliv. Ani my si totiž v tuto chvíli netroufáme předpovídat, jak to s HomePodem nakonec dopadne. Ačkoliv je sice jeho zvuk podle většiny zahraničních recenzí vskutku špičkový, omezenost Siri jeho využitelnost poměrně radikálně sráží. Na druhou stranu se však dá právě Siri bez větších problémů dopilovat skrze aktualizace systému, na čemž ostatně Apple nejspíš v následujících měsících zapracuje.

Snad nás tedy reakce zákazníků přesvědčí, že se více než půlroční čekání na tento zajímavý produkt vyplatilo a že v portfoliu Applu má své nezastupitelné místo.

homepod-shipped

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.