Zavřít reklamu

Je to až k neuvěření, že JBL GO se na trhu drží již 3 roky a od začátku byl odsouzen na úspěch. To potvrzuje i Heuréka, kde patří na první místo v prodávanosti v kategorii reproduktorů. Tento kousek v sobě kombinuje jen samá pozitiva – ověřená značka, na své malé rozměry slušný zvuk a nízká cena. A právě proto se před nedávnem ukázala jeho druhá generace, která se chlubí několika vylepšeními.

Na veletrhu CES v Las Vegas se reproduktor JBL GO2 pochlubil s 5-hodinovou výdrží přehrávání na jedno nabití a vylepšenou kvalitou i výkonem zvuku díky patentované technologie JBL Signature Sound. Nechybí osvědčená konektivita přes bluetooth rozhraní (reproduktor disponuje i jack konektorem), pomocí kterého můžete i telefonovat. Nejvíce kritiky si předchozí generace vysloužila za absenci voděodolnosti, a tak nový JBL GO2 již disponuje certifikací IPX7. Druhá generace tak vydrží 30 minut v metrové hloubce.

Cena repráčku si opět udrží svou nízkou laťku a bude se prodávat za 34,99 € (v přepočtu přibližně 880 Kč). Na výběr bude z široká palety barevných provedení, kterých by mělo být až 10. Už i my se těšíme, až se nám nový kousek dostane do rukou. Odhadujeme, že by nová generace měla být v nabídce ještě před letními prázdninami.

JBL GO2 FB

Dnes nejčtenější

.