Zavřít reklamu

Představte si, že si objednáte iPhone 8 od předního online prodejce, ale namísto jablečného telefonu najdete v balíčku prací prostředek. Pravděpodobně si říkáte, že podobný scénář se může stát pouze ve špatném sitcomu, nicméně jste na omylu, protože přesně tohle se stalo šestadvacetiletému softwarovému inženýrovi z Indie.

Tabrej Mehaboob Nagrali si objednal iPhone 8 na Flipkartu, což je indický internetový obchod podobný americkému Amazonu. Za vlajkovou loď cupertinské společnosti zaplatil zhruba 860 dolarů. Jakmile v pondělí 22. ledna dostal balíček do rukou a otevřel ho, nestačil se divit. Namísto iPhonu mu byl doručen čisticí prostředek. Nagrali kontaktoval bombajskou policii a podal na firmu stížnost. „Nagrali se na nás včera obrátil, aby podal stížnost na Flipkart kvůli podvodu,“ řekl vrchní inspektor policejní stanice Avinash Shingte.

Mluvčí Flipkartu pro server MoneyControl.com řekl, že internetový prodejce má politiku nulové tolerance, co se týká takových případů. Uvedl, že prodejce záležitost vyšetřuje a co nejdříve ji vyřeší.

Zdá se, že to není poprvé, kdy Flipkart poslal zákazníkovi namísto smartphonu čisticí prostředek. V podobné situaci se před dvěma lety ocitl Anand Bhalakai, který si tehdy objednal Samsung Galaxy Note4, ale namísto něj měl v balíčku mýdlo. Bhalakai na tom byl lépe než Nagrali, protože k mýdlu dostal ještě nabíječku pro Android telefony.

Flipkart je v současné době největším indickým internetovým prodejcem. Jeho hodnota byla v dubnu loňského roku vyčíslena na 11,6 miliard dolarů.

iphone 8 flipkart fb

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.