Zavřít reklamu

Apple na červnové vývojářské konferenci WWDC představil našlapaný iMac Pro, na který však zájemci museli počkat dobrý půlrok, ale nakonec se dočkali a nejvýkonnější Mac všech dob se dostal 14. prosince do prodeje. Pokud jste si však chtěli pořídit nadupaný stroj pod vánoční stromeček, nejspíše jste se nedočkali. A nedočkáte se ani mezi svátky, protože webové stránky cupertinské společnosti hlásí dostupnost až 4. až 8. ledna.

V zahraničí se však někteří šťastlivci dočkali iMacu Pro ještě před Vánoci, přestože Apple uváděl, že bude dostupný 27. prosince. Vzápětí se na Instagramu, Twitteru a YouTube objevily fotky a videa s iMacem Pro a příslušenstvím ve vesmírně šedé barvě, které se nedá zakoupit samostatně.

Podívejte se na fotky iMacu Pro:

Japonský web Mac Otakara zveřejnil dnes ráno několik videonahrávek a fotografií, jež ukazují, jak na iMacu Pro běží benchmarkové aplikace. Apple prodává iMac Pro v několika konfiguracích a sami si můžete navolit, zda má mít 8, 10, 14 nebo 18 jader. Jeho cena v nejnižší konfiguraci startuje na 139 990 korunách.

iMac pro fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.