Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Week Calendar Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace Week Cal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemykat. Jednoduše přejdete do oznamovacího centra a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. Week Cal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

Simpler Pro
Váš adresář je jeden velký chaos? Uspořádejte si ho s pomocí aplikace Simpler Pro. Ta dokáže vyhledat a sloučit veškeré vaše duplicitní kontakty, disponuje chytrým vyhledáváním a zvládá i rozesílání skupinových zpráv.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“149Kč“]

Writing Sheets
S aplikací Writing Sheets pro iOS můžete psát, kreslit, skicovat, pořizovat poznámky nebo třeba sestavovat nejrůznější seznamy, a to přímo na vašem iPhonu, iPodu či iPadu. Aplikace nabízí integraci s Twitterem.

[appbox appstore id545622562 oldprice=“29Kč“]

From A to B – Distance
Aplikace „From A to B – Distance“ pro iOS je jednoduchá, ale užitečná utilita, která vám pomůže precizně změřit vzdálenost od bodu A do bodu B. Aplikace podporuje GPS.

[appbox appstore id1115332291 oldprice=“29Kč“]

Focus
Focus je skvělý nástroj osobního time managementu. Je k dispozici pro iPhone, iPad, Apple Watch i pro Mac a pomůže vám zorganizovat si práci i volný čas.

[appbox appstore id975017240 oldprice=“249Kč“]

TapMeasure
Aplikace TapMeasure je užitečná a zábavná utilita, využívající rozšířenou realitu. Umožňuje vytvářet přesné 3D modely místností a rychlé měření vzdáleností, mezi její další funkce patří snadné sdílení nebo možnost exportu do SketchUp.

[appbox appstore id1281766938 oldprice=“59Kč“]

Viking’s: an Archer’s Journey
Vikings: An Archer’s Journey je dobrodružná hra s vikingskou tématikou. V minimalistickém grafickém rozhraní můžete střílet i utíkat. Hru se snadno naučíte, těžší je stát se v ní mistrem.

[appbox appstore id1145485982 oldprice=“59Kč“]

Epic War TD 2
Hra Epic War TD2 pro iOS je sequelem oblíbené hry Epic War TD. Připravte se na obranu svých věží za pomoci vlastních jednotek a na náročné mise.

[appbox appstore id765482338 oldprice=“89kč“]

apps 12 FB

Dnes nejčtenější

.