Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Ruler – tape measure length
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“29Kč“]

Live2Photos
Live 2 Photos je all-in-one nástroj, umožňující extrahovat vícero klasických snímků nejen z Live Photos, ale i z videa nebo animovaného GIFu.

[appbox appstore id1056698678 oldprice=“59Kč“]

Will it Rain?
Bude pršet? V případě, že ano, tak vám aplikace zašle notifikaci, abyste byli vždy připraveni na tuto skutečnost. Nemusíte každý den neustále kontrolovat předpověď počasí, jelikož pokud bude pršet, tak o tom budete vědět. Můžete si nastavit, jestli budete chtít upozornění den před tím než bude pršet nebo přímo v den, kdy má pršet. Dále si můžete určit přesný čas, kdy vám notifikace budou chodit. Aplikace bohužel zatím nepodporuje český jazyk, takže pokud vám nevadí angličtina nebo si jí chcete procvičit, tak vám pomůže Will it Rain?.

[appbox appstore id936669093 oldprice=“59Kč“]

Audrey

Audrey je revoluční aplikace pro naprosto perfektní fotografie. Kromě pořizování a pokročilých úprav fotografií dokáže Audrey také číst čárové kódy nebo rozpoznávat objekty.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=“29Kč“]

Workouts++
Workouts++ vám umožní přizpůsobit si plně zobrazení cvičení na Apple Watch. Můžete získat přehled o detailních statistikách v nejrůznějších podobách.

[appbox appstore id1182551958 oldprice=“149Kč“]

2Do
Aplikace 2Do přináší naprosto odlišný přístup ve spravování a řízení každodenních úkolů. Tato aplikace se vyznačuje velmi jednoduchým uživatelským rozhraním a rozsáhlými možnostmi.  Nabízí například vytvoření úkolu prostřednictvím emailu, dále poskytuje možnost uzamknout si jednotlivé listy s úkoly či rovnou celou aplikaci. Aplikace podporuje Apple Watch, multitasking pro iPad a 3D Touch.

[appbox appstore id303656546 oldprice=“449Kč“]

MovieSpirit
Aplikace MovieSpirit vám umožní vyzkoušet si všechny důležité filmařské role a stát se tvůrcem vlastního snímku. Nabízí široké možnosti úprav video i audio stopy včetně úprav barev nebo kresby přímo do videa.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“299Kč“]

Oddhop
Oddhop je jedinečná puzzle hra pro iOS, v níž je vaším cílem „eliminovat“ jednotlivé příšerky a sbírat třešničky. Hru oživují prvky, jako jsou třeba portály.

[appbox appstore id1002376714 oldprice=“119Kč“]

iOS Apps 18

Dnes nejčtenější

.