Zavřít reklamu

Společnost Huawei dnes představila svou nejnovější vlajkovou loď Honor V10 s předním 3D senzorem, který využívá k vlastním Animoji. Čínský výrobce smartphonů však tvrdí, že jeho animované emoji jsou v mnoha ohledech lepší než Animoji od Applu.

V porovnání s jablečným systémem ten od Huawei nepoužívá laserový snímač, ale spoléhá se pouze na speciální kameru, která dokáže vytvořit hloubkovou mapu obličeje, aniž by potřebovala laser. Systém se skládá z RGB LED, IR kamery, RGB kamery a VCSEL projektoru. Dokáže během 10 sekund vytvořit model obličeje z přibližně 300 000 bodů.

Pomocí 3D senzoru mohou uživatelé Honoru V10 vytvářet a posílat animované emoji svým přátelům a blízkým podobně jako uživatelé iPhonu X. V nabídce jsou 3D emoji opice, pandy, lišky a podobně. Jsou skutečně lepší než Animoji od giganta z Cupertina? Pokud vypláznete jazyk, 3D emoji ho vyplázne taky. Společnost Huawei zdůraznila, že její animované emoji dokážou lépe napodobit výraz obličeje uživatele.

Huawei plánuje používat 3D senzor k odemykání telefonu obličejem. Systém by měl být poměrně rychlý a odblokoval by telefon během 400 milisekund. Avšak Honor V10 ještě nenabízí možnost odemykání obličejem.

Animoji FB

Zdroj: iPhoneHacks

Dnes nejčtenější

.