Zavřít reklamu

Přední analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI Securities zveřejnil druhou část své analýzy, podle níž cupertinská společnost pracuje na iPhonech s podporou 5G. Znamená to tedy, že vlajkové lodě, které se na trh dostanou příští rok, by měly mít rychlejší anténní moduly.

Kuo ve své zprávě podotýká, že nadcházející generace jablečných telefonů bude podporovat standard 4×4 MIMO, a tím pádem se uživatelé mohou těšit na mnohem větší rychlost. Pokud by však byly předpoklady uznávaného analytika pravdivé, znamenalo by to i změny v dodavatelském řetězci. Společnost Career, která v současné době dodává Applu 20 až 25 % antén LTE, by v příštím roce dostala větší důvěru a dodávala by až 50 %.

Spousta uživatelů se zajímala o to, kdy bude Apple podporovat technologii 4×4 MIMO, neboť gigabit LTE se používá stále častěji. Navíc struktura antény 4×4 MIMO zlepšuje příjem signálu, a to zejména v oblastech s nízkým pokrytím. Standard momentálně podporuje několik high-end smartphonů s Androidem, přičemž iPhone 8 a iPhone X mají ještě starší standard 2×2 MIMO.

Před nedávnem jsme vás informovali také o tom, že Apple začal spolupracovat s Intelem na 5G modemech pro budoucí iPhony.

LSA iPhone X lock screen FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.