Zavřít reklamu

Apple začal před dvěma týdny prodávat tolik očekávaný iPhone X, přičemž někteří zákazníci by klidně šli i přes mrtvoly, aby si mohli koupit nejnovější vlajkovou loď. Poměrně bizarní situace nastala v Apple Storu v Lynnwoodu v americkém státě Washington. Obchod měl na skladě pouze takový počet iPhonů X, který dokázal pokrýt předobjednávky, a tak na zákazníci čekající před prodejnou se nedostalo, což jednu skupinku lidí dost naštvalo.

Do Apple Storu přišla skupinka, která se domáhala iPhonu X a odkazovala se na slova Tima Cooka, který tvrdil, že iPhone X bude k zakoupení na všech prodejnách. Zákazníci začali zvyšovat hlas a proklínat cupertinskou společnost, a tak pracovníci museli zavolat bezpečnostní agenturu, která zákazníky požádala, aby okamžitě odešli. Avšak nestalo se tak.

Skupinka chtěla osobní telefonní číslo na vedoucího prodejny a sháněla i číslo na média, aby o nespravedlnosti informovala celý svět. Nakonec neoblomní zákazníci zavolali polici s odůvodněním, že byli firmou podvedeni. Policistovi došlo, že se v podstatě nic nestalo, a tak jim navrhl jiné řešení. Řekl jim, že pokud shání telefon, ale iPhone X není k dispozici, mají jít jinde a koupit si Android.

Pokud přemýšlíte nad tím, proč Tim Cook nesplnil to, co slíbil, tak potom jeho slib zněl trošku jinak. Před zahájením prodeje řekl, že bude velice omezená zásoba iPhonů X a že zákazníkům doporučuje, aby do obchodů dorazili co nejdříve, pokud chtějí, aby se na ně zařízení dostalo.

LSA iPhone X FB

Zdroj: Softpedia News

Dnes nejčtenější

.