Zavřít reklamu

Pokud máte v oblibě videa typu „teardown“, nejspíš již nějakou dobu netrpělivě čekáte, až iFixit rozebere nejnovější iPhone X. Teardown iPhonu X se nyní skutečně na internetu objevil, redaktoři z iFixit v tom ale tentokrát prsty nemají.

V pátek bude oficiálně zahájen prodej nejnovějšího iPhonu , teardown video ale YouTubem koluje již od čtvrtečního večera. Trvá patnáct minut a odhaluje iPhone X doslova do detailu. Pokud jste zvědaví, co nejnovější kousek od Applu skrývá uvnitř, nemělo by video rozhodně vaší pozornosti uniknout. Kvalita záběrů je sice diskutabilní, ale tvůrci telefon bez zbytečných řečí (v čínštině) skutečně rozeberou do posledního šroubku.

iPhone X je revolučním modelem, vydaným k příležitosti desátého výročí působení iPhonu na světovém trhu. Přichází s řadou naprostých novinek, které se týkají jak designu, tak i funkcí či hardwarového vybavení, které můžeme vidět i na zmiňovaných záběrech.

Kvalitnější video od „konkurence“ na sebe ale jistě nenechá dlouho čekat. Experti z iFixit jsou proslulí tím, že pro nejnovější modely iPhonů létají do Austrálie či na Nový Zéland, kde prodeje startují z důvodu rozdílů v časových zónách jako první. Jaký dojem na vás rozebrání iPhonu X zanechalo?

iPhone X in hand front FB

Zdroj: iDownloadBlog

Dnes nejčtenější

.