Zavřít reklamu

Den D je po dlouhém čekání konečně tady. Neočekávanější smartphone letošního roku právě zamířil na pulty prodejců. Apple dnes totiž odstartoval prodeje iPhonu X, tedy svého doposud nejdražšího a jednoznačně i za poslední roky nepřelomovějšího modelu, který má nastolit směr, jakým se budou telefony od Applu ubírat dalších deset let.

Telefon se dnes začal v jedné vlně prodávat téměř po celém světě, včetně České republiky a Slovenska. iPhone X je ale počínaje dnešním dnem možné zakoupit nejenom v Apple Storech a na oficiálních stránkách Applu, které aktuálně deklarují dobu doručení 3-4 týdny, ale také u Apple Premium Resellerů a autorizovaných prodejců, kterých je v Česku i na Slovensku hned několik.

Nicméně, problémy s výrobou způsobily, že iPhonů X je do startu omezený počet, a tak ačkoli byl dnes oficiálně zahájen prodej, získat jej bez předchozí předobjednávky nebude lehké, protože právě ty budou vyřizovány přednostně. Pokud si ale pospíšíte, možná se na vás usměje štěstí a jeden kousek si odnesete, pár kousků by totiž mělo u prodejců zamířit i do volného prodeje.

Jak už je všem známo, iPhone X v Česku startuje na ceně 29 990 Kč za model s 64 GB úložištěm. Jestliže vám základní kapacita nestačí, pak je možné za 34 990 Kč zakoupit 256GB verzi. Telefon je dostupný jen ve dvou barevných variantách, a to Vesmírně šedéStříbrné.

iPhone X front display FB

Dnes nejčtenější

.