Zavřít reklamu

Každoroční šílenství jménem spuštění prodejů iPhonů v Apple Storech začíná nabírat na obrátkách. Zaměstnanci jablečných obchodů po celém světě hlásí velké zástupy zájemců čekajících na prémiový iPhone X. Ti nejodvážnější stojí ve frontě už od pondělí a pečlivě střeží své místo v popředí fronty. Ani oni však nemají stoprocentně jisté, že se na ně s iPhonem X dostane. Pojďte se tedy společně s námi na pár “tábořišť” zájemců u Apple Storů podívat.

Šílenství začíná

První zastávka je v Apple Storu na Orchard Road v Singapuru. Jak můžete vidět, zájem o novou vlajkovou loď je opravdu obrovský a zákazníci jsou pro co nejlepší místo udělat prakticky vše.

 

Singapur však není rozhodně žádnou výjimkou. Dlouhé fronty se už od středeční noci tvoří i v Tokiu.

 

To samé platí i o Apple Storu v Osace. Podle zpráv z Twitteru stojí ve frontě dlouhé přes dva bloky zhruba dvě stě až tři sta lidí.

 

Ani u protinožců v Austrálii není situace jiná. Podle místních zdrojů se začali první zájemci o iPhone X scházet už v pondělí 30. října. Tábořiště kolem Apple Storu se s ubývajícím časem mnohonásobně zvětšilo. Ti zkušenější si čekání užívají na pohodlných rybářských židlích, nováčci však posedávají na všem, co jim právě přišlo pod ruku.

 

To na Manhattanu na to šli chytře. Ti nejotrlejší zákazníci si před Apple Story postavili provizorní přístřešky, ve kterých čekají od středeční noci v naději, že se právě na ně usměje po zahájení prodejů iPhonů X štěstí.

apple-west-14th

 

Obrovské fronty se nevyhnuly ani hlavnímu městu Velké Británie. Před londýnským Apple Storem se to zájemci o jablečný telefon jenom hemží.

apple-covent-garden-uk

 

Lidé se začínají pomalu scházet i u obchodu v Palo Alto. Californský Apple Store však zatím žádný obří nápor nehlásí, takže se možná dočká jako jeden z mála poměrně poklidných prodejů.

 

A co vy? Dokážete si představit, že se před Apple Store postavíte a na svůj vysněný iPhone si počkáte klidně pět dní na větru a dešti, nebo patříte mezi ty, kteří si telefon raději objednají po internetu a v teple domova si počkají? Povězte nám to do komentáře.

apple store iphone x uk

Zdroj: appleinsider, macrumors

Dnes nejčtenější

.