Zavřít reklamu

Ačkoli nám, jakožto obyčejným uživatelům, se nový iPhone X odhalil teprve před třemi týdny, někteří už znali určité podrobnosti dopředu a mohli se tak na novinku z dílen Applu pořádně připravit. Například výrobci příslušenství znali přesné rozměry a různé proporce telefonu, a tak mohli bezproblémově s předstihem vyrobit i první obaly. Podobně na tom byl i e-shop iSaprio, který nám nedávno zaslal obaly s vlastním potiskem šité na míru právě iPhonu X, a tak se na ně dnes podíváme.

Do redakce jsme obdrželi rovnou trojici obalů pro výroční model a jeden obal pro iPhone 6s a na všech se vyjímá originální potisk vysoké kvality. Kryty jsou totiž zpracovávány na profesionální tiskařské technice, která zachová každý detail designu. Potisk tak působí skutečně kvalitně, neloupe se a je odolný proti obyčejným škrábancům způsobeným například klíči nebo nehty.

IMG_0008

Samotný obal je z pevného plastu a musím konstatovat, že je skutečně pevný, ačkoli jeho tloušťka není nikterak přehnaná. Transparentní jsou jen částečněm tudíž je lze přirovnat k mléčnému sklu. Trochu tenčí a tím pádem i náchylnější jsou místa okolo postranních tlačítek, obzvláště pak u těch pro regulování hlasitosti a přepínače. Zde je plast tenoučký a obávám se, že při neopatrném zacházení může lehce prasknout. Jinak ale obalům není moc co vytknout, jsou doopravdy pevné a potisk je taktéž kvalitní.

Všechny obaly naleznete na stránkách iSaprio.cz, kde v současné nabídce naleznete dohromady 36 různých designů pro iPhone X. Na e-shopu samozřejmě naleznete i obaly pro starší modely iPhonů a stejně tak i pro telefony jiných značek než Apple. Pokud by vám ale náhodou ani jeden nevyhovoval, pak si na stránkách přímo zde můžete navrhnout svůj vlastní potisk a nechat si tak vyrobit obal šitý na míru vašemu vkusu.

Co nám obaly prozrazují o iPhonu X?

Co je ale na obalech v současné době asi vůbec nejzajímavější, je to, že nám přibližně ukazují, jak velký bude iPhone X v porovnání se současnými iPhony. Na první pohled byste totiž řekli, že se zcela určitě jedná o obal pro 4,7palcový iPhone (6, 6s, 7 nebo 8). Samozřejmě ale nesedí vertikálně orientovaný výřez pro duální kameru, který je, dovolím si říct, skutečně obří. Podobně je nezvyklý i větší výřez pro postranní power tlačítko.

Pro zajímavost jsme do obalu vložili menší iPhone 7 a pořídili pár fotografií, abyste viděli, o kolik přibližně bude iPhone X v porovnání s 4,7palcovým modelem větší. Rozdíly tu jsou, ale nejsou nijak markantní. Vzhledem k faktu, že obaly přesně kopírují velikost „desítkového“ iPhonu, mohu s klidem prohlásit, že iPhone X skvěle padne do ruky a jeho velikost bude naprosto ideální i pro ovládání jednou rukou.

iSaprio iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.