Zavřít reklamu

To, že je nové sídlo jablečné společnosti téměř hotové, nám bylo jasné prakticky od okamžiku, kdy v jedné z jeho nejikoničtějších budov Apple představil nový iPhone X. Nyní, v polovině října, to vypadá, že jsme měli pravdu a Apple Park brzy veškeří dělníci opustí.

Jak můžete na videu vidět, je park prakticky hotov. Hlavní budova už je dokončena a veškeré práce probíhají jen kolem ní. Dělníci dokončují poslední úpravy terénu a dodělávají silnice a cesty, které budou celým parkem procházet. I zeleň začíná vypadat obstojně a dodává parku na životě. Tráva a poslední stromy však ještě vysazeny nejsou.

Takto vypadal Apple Park krátce po výsadbě zeleně:

Návštěvnické centrum, které skýtá kavárnu a speciální Apple Store, na kraji parku je též dokončené. Ostatně, i do něj měli návštěvníci zářijové keynote možnost nahlédnout a strávit v něm pár chvil.

Finišují i práce na sportovním areálu, který poskytne tamním zaměstnancům příjemný komfort. Na videu můžete vidět rostoucí kurty na tenis a basketbalové hřiště. V areálu pak naleznete i kryté fitness centrum, které bude sloužit pro halové sporty a jako posilovna.

Ačkoliv ještě není park zcela hotov, některé týmy pracovníků v něm už domov našly. Až však práce ustanou, nastěhují se do kampusu pracovníci další. Celkem by měl komplex pojmout na dvanáct tisíc pracovníků. Snad se jim podaří v novém domově vytvořit další skvělé věci, které změní svět.

Apple Park rijen

Dnes nejčtenější

.