Zavřít reklamu

Zbývá ještě necelý měsíc, než Apple oficiálně odstartuje prodeje iPhonu X. Doposud si telefon mohli vyzkoušet jen novináři, a to pouze krátce po jeho premiéře v divadle Steva Jobse. Díky tomu je tak na YouTube k nalezení spousta videí, přičemž mezi ty nejkvalitnější patří jistě videopohled od The VergeJonathana Morrisona nebo MKBHD. Jedná se ale pouze o první dojmy a na pořádné recenze je potřeba si ještě počkat. Nad iPhonem X se tak stále vznáší jakási rouška tajuplnosti, protože neznáme určité detaily. Nicméně někteří vybraní šťastlivci novinku v současné době už testují, a tak byla minulý týden spatřena u jednoho muže v metru a nyní se objevil další krátký pohled ve formě videa, který nám odhaluje jednu malou zajímavost.

Video se objevilo na Redditu, kam jej nahrál uživatel anonymousdave52. Na základě samolepky je ale poznat, že původem bylo uploadnuto na Instagram Stories. V kratké desetisekundové ukázce se nám ukazuje stříbrný iPhone X v celé své kráse, tedy včetně skelněných zad, displeje s minimálními rámečky a postranního rámečku z nerezové oceli. Na první pohled tedy nic zajímavého, protože podobných ukázek najdete na internetu stovky. U některých si ale svou pozornost získala tapeta, která je na telefonu nastavená. Jedná se totiž o dynamickou tapetu s červenými bublinami na černém pozadí a právě žádná taková v současném iOS ani na jiných iPhonem není.

Another iPhone X in the wild from apple

V současné verzi iOS je dohromady 7 dynamických tapet. Všechny jsou v podstatě stejné – vždy bílé bubliny na světlém pozadí. Zdá se ale, že iPhone X nabídne jinou barevnou variantu tapety, která je šitá na míru právě jeho OLED displeji, kde se kvůli zobrazení černé nemusí rozsvěcovat žádné pixely, čímž se šetří baterie.

Je dost možné, že podobných exkluzivních maličkostí je v iPhonu X více. Do zahájení prodejů zbývají ještě 4 týdny, a tak se během té doby možná dozvíme další zajímavosti. Minimálně první recenze od zahraničních serverů, které telefon dostanou na testování předčasně, upřesní spoustu informací a přidají i nějaké zajímavosti.

Real iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.