Zavřít reklamu

Jste zvyklí používat při sportu Apple Watch, na kterých vám běží aplikace Nike + Run Club? Pak vás následující řádky určitě potěší. Nike totiž aktualizoval svoji sportovní aplikaci a udělal z ní opravdu skvělého pomocníka a motivátora v jednom.

To, že se zřejmě nějaké aktualizace dočkáme, jsme mohli tušit už kvůli novým Apple Watch 3, které vyšly též v edici Nike. Jelikož totiž dostaly pár hezkých novinek, byla by škoda, kdyby je Nike do své aplikace nezakomponoval. Ten se však svého úkolu zhostil daleko velkolepěji a přinesl mnohem víc.

Nově si tak například užijete “motivační slova” z úst těch nejlepších světových běžců. Usaina Bolta Nike sice nedohonil, vyzpovídal ale například čtyřnásobného olympíjského vítěze na dlouhé trati Mo Faraha, který váš trénikl povede.

Přátele vám fandí!

Patříte mezi tu sortu lidí, co potřebuje k výkonu povzbuzení okolí? Nevadí. Novinka Cheers, kterou též v aplikaci najdete, vám totiž umožní na dálku své přátele sportováním popíchnout. Ti mají pak na výběr, zda se z tepla domova vyhrabou a vyběhnou s vámi polykat první podzimní kilometry, nebo vás jen pár dotyky na telefonu či hodinkách povzbudí k ještě lepšímu výkonu. Tak jako tak je tato funkce opravdu pěkná a i když se s ní setkáváme takřka na každém rohu, protože ji využívá spousta podobných aplikací, člověka prostě neomrzí.

Vše, co jsem doposud zmínil, dokáží i Apple Watch 1 či 2. Pokud jste však hrdými majiteli Apple Watch 3, užijete si ještě jejich zabudovaného výškoměru, který vám bez závislosti na iPhonu ukáže veškeré údaje o výškách, které by vás mohly po uběhnutí trénikové trati zajímat. Jelikož si však kvůli absenci LTE podpory v našich luzích a hájích svůj telefon při běhu nejspíš stejně vezmete, rozdíly mezi Apple Watch 1, 2 a 3 se prakticky smažou. Tak či tak je však aplikace opravdu pěkná a ke kvalitním výkonům vyzývá. Tak sportu zdar!

apple-watch-nike-fb-2

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.