Zavřít reklamu

Jestliže náš web Letem světem Apple navštěvujete často, může se pro vás stát otravným neustálé zadávání URL adresy. Pokud byste chtěli mít všechny sekce LsA – novinky, bazar i fórum – jednoduše pod palcem, můžete si přidat ikonky přímo na domácí obrazovku svého iPhonu. Poté bude stačit, když jen ikonku stisknete a ta už vás přesměruje přímo tam, kam zrovna potřebujete, bez nudného psaní adresy.

Pokud si na plochu vašeho iPhonu nebo iPadu chcete tyto ikony přidat, stačí navštívit stránky letemsvetemapplem.eu, letemsvetemapplem.eu/bazar nebo letemsvetemapplem.eu/forum a zde dole na liště Safari kliknout na tlačítko sdílení (modrý čtverec se šipkou), a následně zvolit možnost Přidat na plochu. Otevře se vám jednoduchý průvodce, kde si můžete zvolit název ikony. Poté stačí jen kliknout na Přidat v pravém horním rohu obrazovky.

Rád bych poukázal na skutečnost, že momentálně nepracujeme ani nemáme důvod pracovat na vlastní aplikaci. Design Letem světem Applem je navržen tak, aby byl responzivní a vždy se přizpůsobil velikosti obrazovky vašeho zařízení, včetně podpory Retina displejů. Na konec bych rád dodal, že Letem světem Applem a další magazíny jsou součástí skupiny Text Factory.

rychly_pristup_lsa_fb

Dnes nejčtenější

.