Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Photo Scanner for Me
Chtěli byste digitalizovat své staré analogové fotografie? Chtěli byste se podělit o své vzpomínky z dětství na sociálních sítích? Nebo snad převést do digitální podoby své polaroidové snímky? Vyzkoušejte aplikaci Photo Scanner for Me se spoustou užitečných funkcí.

[appbox appstore id1132197480 oldprice=“199Kč“]

Multi Translate Voice: Say It
Multi Translate je profesionální překladatelská a tlumočnická aplikace, schopná přeložit jakýkoliv jazyk do tří dalších, a to v jednu chvíli. Aplikace využívá služeb Google Translate a je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id768642496 oldprice=“379Kč“]

Epica 2 Pro
Epica 2 Pro je druhá generace populární fotografické aplikace. Nabízí plno nových efektů a dalších funkcí. Aplikace je bez reklam, vodoznaku a nabízí sdílení na sociálních sítích i do cloudových služeb.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“59Kč“]

Ruler
Napadlo vás někdy zkusit měřit vzdálenost vaším iPhonem? Vyzkoušejte aplikaci Ruler pro iOS – měření je jednoduché, rychlé, a vykazuje přesnost s 1% odchylkou.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“29Kč“]

Star Wings

Temná síla se pokouší zákeřně ovládnout celý vesmír. Buďte připraveni na střet s nepřátelskými silami. Hra nabízí 40 různých misí v zajímavém prostředí, řadu cílů k dosažení a plno příležitostí k epickým soubojům.

[appbox appstore id424629712 oldprice=“89Kč“]

Game Studio Tycooon
Snem každého amatérského i profihráče je mít své vlastní herní studio, kde by pracovali ti nejlepší vývojáři. Hra Game Studio Tycoon vám dává šanci provozovat vlastní, plně funkční vývojářské studio.

[appbox appstore id1074068315 oldprice=“149Kč“]

Fridge Break
Jedna zapomenutá plechovka se kdysi dávno rozhodla opustit ledové sevření chladničky. Má jen high-tech lano a touhu po svobodě. Pomůžete Milly překonat všechny překážky a získat vytouženou volnost?

[appbox appstore id953950200 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.