Zavřít reklamu

Chvíli po zahájení prodeje iPhonu 8 Plus si někteří uživatelé začali stěžovat na to, že při telefonování v reproduktoru slyší přerušované praskání. O problému jsme vás poprvé informovali včera v tomto článku. Právě na sociální síti Reddit si někteří majitelé nové vlajkové lodi začali na tento problém stěžovat, potom dokonce někteří napsali i na oficiální fórum podpory cupertinské společnosti. A nyní, několik dní poté, co se problém začal na internetu řešit, Apple potvrdil, že malé množství iPhonů 8/8 Plus se skutečně potýká s tímto nedostatkem.

Apple oznámil, že pracuje na opravě, která bude součástí následné aktualizace systému iOS. Prozatím není jasné, co praskání způsobuje, ale je dobře, že Apple minimálně existenci problému potvrdil a stejně tak i jeho brzké řešení.

„Jsme si vědomi problému, který ovlivňuje malé množství zákazníků,“ řekl mluvčí Applu. „Náš tým pracuje na opravě, která bude součástí nadcházející verze systému.“

Apple však mnohem více informací neprozradil. Dokonce ani neřekl, kdy bude aktualizace uvolněna. Včera vyšel totiž iOS 11.0.1, který řeší problémy s výkonem a zlepšuje a potlačuje všechny zjištěné chyby.

iPhone 8 Plus camera back FB

Zdroj: iPhoneHacks

Dnes nejčtenější

.