Zavřít reklamu

Apple včera večer na svém YouTube kanálu zveřejnil video tutoriály představující službu Apple Pay. Cupertinská společnost vás v jednom videu seznámí s Apple Pay Cash, což je novinka systému iOS 11. Apple Pay Cash je peer-to-peer služba, která uživatelům iOS zařízení umožňuje posílat a přijímat peníze svým přátelům přes Apple Pay v rámci aplikace iMessage.

Platbu schválíte pomocí Touch ID, u iPhonu X pomocí Face ID. Peníze se připíšou na virtuální jablečnou debetní kartu, kterou potom můžete používat k nákupu v obchodech, které umožňují platit i přes Apple Pay. Apple doposud neprozradil, kdy Apple Pay Cash spustí, ale pravděpodobně to bude ještě dříve, než se začne prodávat iPhone X.

V dalších videích se seznámíte s tím, jak přidat kartu do aplikace Peněženka na iPhonu, která je spojena s Apple Pay, a jak v obchodech zaplatit iPhonem vybavením Touch ID.

Stejně jako všechny předchozí výuková videa od Applu, tak i tato jsou určena především uživatelům, kteří tyto funkce příliš často nevyužívají. Apple udělal i řadu video tutoriálů, ve kterých představuje nová funkce pro iPad Pro a iPhone 7 v iOS 11.

https://youtu.be/znyYodxNdd0

apple pay fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.