Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sketchworthy
Sketchworthy je efektní a inovativní způsob vytváření a správy všech vašich poznámek, skic, a mnoho dalšího. Umožní vám vytvářet poznámkové sešity a stránky se skicami, anotacemi i fotografiemi.

[appbox appstore id582191198 oldprice=“89Kč“]

Exif Viewer
EXIF Viewer je užitečná aplikace nejen pro profesionální fotografy. Umožní vám odstranit z vašich fotografií EXIF metadata, nebo je naopak zobrazit. Aplikace funguje napříč iOS zařízeními.

[appbox appstore id944118456 oldprice=“89Kč“]

Speak Text Air

Aplikace Speak Text Air vám v jednoduchém, přizpůsobitelném designu nabízí plno užitečných funkcí. Umožňuje odesílání textu na jiné iOS zařízení a jeho překlad, v nabídce je přes 30 různých jazyků.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“149Kč“]

Extreme Week Calendar
Extreme Week Calendar je odlehčenou verzí populární aplikace Extreme Agenda. Nabízí vám sedmidenní přehled vašich plánů a událostí a plno skvělých funkcí.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“59Kč“]

noScroll
Máte strach z všetečných pohledů lidí, kterým ukazujete fotky ve vašem iOS zařízení? Vyzkoušejte aplikaci noScroll, která vám umožní převzít plnou kontrolu nad obsahem, který ostatním zpřístupníte.

[appbox appstore id1146954482 oldprice=“59Kč“]

Text on Video
Díky aplikaci TextVideo můžete rychle a snadno přidávat do svých videí text. Text můžete různě upravovat, otáčet a animovat. Na výběr máte ze stovek nejrůznějších fontů.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“89Kč“]

Translate Website Extension for Safari
S aplikací Translate Website Extension for Safari vás od překladu webových stránek v Safari budou dělit pouhá dvě klepnutí. Aplikace využívá služeb Google Translate.

[appbox appstore id1141312799 oldprice=“89Kč“]

Viking Tales: Mystery of Black Rock

Nasaďte si bojovou přilbu s rohy a pusťte se do boje. Potápějte nepřátelské lodě, podrobujte si vesnice a pokuste se přijít na kloub záhadě Black Rock.

[appbox appstore id409983838 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 15917

Dnes nejčtenější

.