Zavřít reklamu

Apple přesně za týden představí prémiový iPhone 8 společně s dalšími novinkami. Během následujících sedmi dní pravděpodobně uvidíme ještě několik úniků, které se budou týkat především výročního modelu. Známý leaker Benjamin Geskin na Twitteru zveřejnil fotku, na které jsou dva sloty pro SIM karty.

Před měsícem se několik na sobě nezávislých zdrojů shodlo, že nadcházející iPhone 8 přijde v měděně zlatém obleku. Více informací o variantě Blush Gold (měděně zlatá) si můžete přečíst v jednom našem článku. A tuto spekulaci nyní potvrzuje i Benjamin Geskin, neboť na jeho fotce je jeden slot právě v měděně zlatém odstínu.

Prozatím není jisté, jak Apple novou barvu nazve, například jako měděná, červeně zlatá anebo pouze zlatá. Ze snímku slotů je patrné, že zlatá je o něco tmavší než současná zlatá, ta je totiž více do žluta.

iPhone 8 by měl být vyroben z nerezové oceli, ale přední a zadní část by mělo tvořit sklo. Díky skleněným zádům se bude dát zařízení nabíjet bezdrátově. Předpokládá se navíc, že záda budou mít lesklou povrchovou úpravu, přestože sloty pro Sim mají vzhled matný.

Benjamin Geskin na Twitteru také zveřejnil obrázek, na němž porovnává měděnou zlatou se stávající růžovou zlatou a klasickou zlatou. Apple už 12. září představí nejen nové iPhony, ale také další generace Apple Watch a Apple TV. Poprvé se bude konference konat v divadle Steva Jobse v Apple Parku.

iPhone 8 copper gold FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.