Zavřít reklamu

Apple dokončuje svůj kampus v kalifornském Cupertinu. YouTuber Duncan Sinfield zveřejnil na svém kanálu video, které zachycuje další terénní úpravy a finální stavební práce z ptačí perspektivy. Apple Park, který vyšel společnost na zhruba 5 miliard dolarů, se den ode dne mění k nepoznání.

V interiéru a exteriéru je vidět mnohem více zeleně. V místech, kde se kdysi nacházela hromada nečistot, nyní rostou stromy a rostliny. Areál by měly zdobit tisíce stromů, mezi nimiž jsou i stromy ovocné.

Interiér budovy je vybaven nábytkem, ještě se dokončují solární panely na střeše a dodělává se tónování oken, které ochrání budovu před jasným slunečním světlem, a tak uvnitř budovy bude příjemná teplota.

Steve Jobs Theater, kde by se měla konat i letošní keynote, je kompletní. I když v okolí divadla se ještě nachází stavební zařízení, a tak není úplně jasné, zda bude budova včas připravena pro zářijovou konferenci, na které světlo světa spatří iPhone 8.

Duncan Sinfield zveřejnil i 360stupňové video:

Zaměstnanci se do Apple Parku začali stěhovat počátkem tohoto roku, ale bude to ještě pár měsíců trvat, než se do kampusu přesunou všichni pracovníci. Do Apple Parku by potom mělo přicházet celkem 12 tisíc zaměstnanců Applu.

apple park fb

Dnes nejčtenější

.