Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Remote Pro
Proměňte svůj iPhone či iPad v dálkový ovladač pro váš Mac. S aplikací Remote Pro můžete převzít plnou kontrolu nad vaším Macem za pomoci svého iOS zařízení.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“29Kč“]

AnyRate Pro

Minimalistická aplikace AnyRate Pro vám poskytne informace o kurzech více než 160 měn. Využívá v reálném čase dat Yahoo Finance, disponuje vestavěnou kalkulačkou a podporuje 3D Touch.

[appbox appstore id1171624033 oldprice=“149Kč“]

Monogram Plus
Aplikace Monogram Plus vám umožní plně si přizpůsobit ciferník vašich Apple Watch. Upravte si komplikace podle svého za použití emojis, jména, iniciál, připomínek, poznámek, obrázků a dalších položek.

[appbox appstore id1045352635 oldprice=“59Kč“]

CloudHub
Cloud Hub je jednoduchá aplikace pro správu a prohlížení dokumentů v iOS. Umožňuje upload i download z cloudových serverů Box, Dropbox, OneDrive, Drive a iCloud.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“29Kč“]

The Blocking Dead
Zahrajte si jednu z nejlepších zombie puzzle her pro iOS. Vaším cílem bude zničit zombíky a ubránit všechny mozky. Musíte být ale rychlí a přesní.

[appbox appstore id867733591 oldprice=“29Kč“]

Brave Guardians TD
Brave Guardians je epická, zábavná 3D akční fantasy hra. Vypráví příběh čtyř rozdílných hrdinů – Pepa, Tika, Zagiho a Rapu – z nichž každý oplývá jinými zvláštními schopnostmi.

[appbox appstore id834649910 oldprice=“59Kč“]

Button Smasher
Button Smasher je hra ve svěžím tempu, která vám dokáže slušně zamotat hlavu. Vaším úkolem bude dotýkat se tlačítek na obrazovce s co nejlepší přesností a rychlostí.

[appbox appstore id447304323 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 17817

Dnes nejčtenější

.