Zavřít reklamu

Jakmile připojíte iPhone k USB portu některých vozidel, automaticky se spustí přehrávání hudby, přičemž přehrávání začíná písničkou, která je podle abecedy jako první v knihovně iTunes. Pokaždé po připojení svého smartphonu k automobilu uslyšíte stejnou písničku, která začíná nejspíše písmenem A. Pokud vás to už štvalo, je tady řešení v podobě desetiminutové skladby ticha zvané A a a a a Very Good Song, která se stává stále oblíbenější, jak ukazují žebříčky iTunes.

Skladbu ticha vytvořil Samir Mezrahi a tato píseň dává uživatelům takřka desetiminutový prostor, aby si našli skladu, kterou chtějí v autě slyšet jako první. Samir Mezrahi si za stažení stopy bez hudby účtuje 0,99 dolarů, ale předplatitelé Apple Music si ji mohou přidat do své knihovny zdarma.

A a a a a Very Good Song, která se na iTunes objevila ve středu 9. srpna, se nachází v Top Songs Charts na 30. místě. Chvíli poté, co včera server Engadget informoval o skladbě, vystřelila v žebříčku na 67. místo. Brzy by se tak mohla dostat před oblíbené umělce, jako jsou Miley Cyrus, David Guetta či P!nk.

Problém se však netýká uživatelů CarPlay anebo těch, kteří se připojují k vozidlu přes Bluetooth. Jestliže však patříte mezi ty nešťastníky, kterým se začne po připojení iPhonu k automobilu ihned přehrávat jedna a ta samá hudba, potom vyzkoušejte toto řešení. Pokud nechcete platit 0,99 dolarů za písničku ticha a nemáte ani předplatné Apple Music, můžete si vytvořit vlastní tichý záznam, pojmenovat ho stejně a přidat si ho do iTunes.

aaaa very good song

Dnes nejčtenější

.