Zavřít reklamu

V několika posledních týdnech se nemluví o ničem jiném než o iPhonu 8. Intenzitu zpráv o budoucí vlajkové lodi cupertinské společnosti zvýšil firmware pro inteligentní reproduktor HomePod, který odhalil spoustu zajímavých informací i konečný design výročního iPhonu. Výroba letošních iPhonů (tedy i iPhonů 7s a 7s Plus) je podle posledních informací v plném proudu, stačí tedy počkat do září na oficiální představení.

Čím více se však oficiální představení blíží, tím více leaků se objevuje. Včera večer server nizozemský web TechTastics zveřejnil video poskytující krátký pohled na to, jak bude vypadat iPhone 8 v černé barvě.

Ve videu není vidět nic, co bychom ještě nevěděli. Ačkoliv server to nespecifikoval, pravděpodobně se jedná o maketu, která nefunguje, nebo není zapnutá. Ze záběru je patrné, že smartphone má skleněná záda a vertikálně orientovanou duální kameru. Podívejte se na iPhone 8 v černé variantě z několika různých úhlů:

Vše, co web TechTastics o svém videu uvedl, je, že pochází od neznámého zdroje: „Dostali jsme krátké video, ve kterém je vidět přední a zadní část iPhonu 8 v černé barvě.“

Doposud se objevily reálné fotografie a videa pouze maket iPhonu 8, dokonce některé weby začaly tyto makety prodávat. Prozatím jsme neměli tu čest vidět funkční iPhone 8. Jsou vyráběné na základě uniklých informací, podle nichž vyrábí i výrobci krytů nové kryty pro iPhone 8.

iphone 8 dummy fb

Dnes nejčtenější

.