Zavřít reklamu

Informacím z jablečného tábora v současné době převládá jedno – iPhone 8 a vše, co se ho týká. Design, specifikace, umístění Touch ID a tak dále, však to znáte, neboť se téměř denně objevuje něco, o čem vás informujeme. Dnes odpoledne se však na webu objevila další poměrně zajímavá informace, která se ovšem iPhonu 8 netýká. Týká se až toho následujícího modelu, kterého se dočkáme v příštím roce (s možným označením jako iPhone 9). Světlo světa totiž spatřily informace o tom, jaké displeje tento za rok představený telefon dostane. A pokud je to pravda, máme se na co těšit!

Informace přinesl server The Bell, který cituje své zdroje, jež mají přístup k informacím o obchodních kontraktech mezi Samsungem a Applem. Právě Samsung by totiž měl být výhradním dodavatelem displejů pro iPhone 9. A právě podle tohoto kontraktu by měl Samsung Applu dodat dva OLED displeje. První, menší, nabídne úhlopříčku 5,28″ a druhý (pravděpodobně model Plus) pak 6,46″.

V současné době Apple nabízí iPhony s úhlopříčkami 4,7 a 5,5″. Nový iPhone 8 by měl nabídnout displej o úhlopříčce 5,8″. Vystává tedy otázka, pro jaké zařízení by tyto nové panely měly být. Apple bude údajně vyžadovat dvojnásobné množství panelů, než je tomu letos. Dá se tedy předpokládat, že se opět dočkáme dvou velikostních modelů. Rozměry však budou jiné, než na které jsme byli doposud zvyklí. Jedná se ovšem o velmi podezřelou zprávu, kterou je nutné brát se značnou rezervou. Ještě tu nemáme ani iPhone 8…

iPhone 9

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.