Zavřít reklamu

O tom, že si společnost Apple svých zákazníků opravdu váží, není sporu. Od dubna pro ně totiž připravoval zajímavou nabídku vzdělávacích kurzů, které je měli naučit plně využívat potenciál jejich jablečných produktů.

Společnost ve svých oficiálních Apple Storech, kterých je na světě na 495, denně nabízí kurzy zaměřené na celé spektrum jejich produktů. O tom, že je z čeho vybírat, svědčí i množství variant kurzů a školení. Jejich týdenní nabídka přesahuje na celém světě hranici čtyř tisíc. Můžete s tak vybrat z široké škály kurzů od kódování a zabezpečení až po hudbu či úpravu fotek. K dispozici je též mnoho variant úrovně kurzů. Na své si tak bezpochyby přijdou zákazníci, kteří nemají žádné zkušenosti a s Apple produkty teprve začínají, ale i zkušení matadoři, kteří jablečné přístroje využívají už řadu let a jen se chtějí zdokonalit. Na výběr jsou též všelijaké věkové skupiny, od nejmenších dětí až po seniory.

Proškolí vás mimo jiné i známí umělci

Školeními vás provedou zkušení a hlavně speciálně vyškolení zaměstnanci Applu. Některé kurzy však vyučují i známí umělci, fotografové a hudebníci. Tento krok by měl zajistit Applu větší zájem veřejnosti o školení. Jejich obsah se bude lišit v závislosti na lokalitě, stěžejné projekty typu Výuka správného focení nebo Dětská hodinka, by ale měly být pro všechny regiony stejné.

Pokud však nestojíte o žádný z nabízených kurzů, nevadí. Apple totiž pro vás připravil i možnost jakýchsi konzultací. Na tyto konzultace si zákazníci mohou přinést své vlastní projekty a ve spolupráci se zaměstnanci Applu je dál rozvinout.

Kurzy by měly trvat zhruba hodinu, v případě konzultačních hodin se vám pak zaměstnanci věnují až hodinu a půl. Samozřejmě je pak možná i další domluva.

 

Bohužel je však tato služba nabízena jen v oficiálních Apple Storech a v České republice ji proto nenalezneme.

apple-employee-fb

 

 

 

 

 

Dnes nejčtenější

.