Zavřít reklamu

Apple aktuálně nabízí českou hru Chameleon Run ke stažení zdarma. Pokud se ale podíváte do App Store, tak aplikaci uvidíte stále za původních 1,99 € (přibližně 54 Kč). Ke stažení je totiž potřeba použít aplikaci Apple Store a lehce změnit nastavení, abyste si ji mohli stáhnout zdarma. My si v tomto článku ukážeme, jak na to.

Za Chameleon Run stojí studio Hyperbolic Magnetism, konkrétně úspěšný vývojář Ján Ilavský. V jeho chytlavé skákačce je potřeba se dostat bez úhony do cíle. Za každou chybu jste okamžitě vráceni zpět na start a musíte začít od znovu. Při běhu musíte měnit svou barvu v závislosti na tom, po jak barevné dráze běžíte a pokud barvu prohodíte těsně před dopadem, na malou chviličku zrychlíte, díky čemuž se do cíle dostanete rychleji. Narazit při úprku dráhou i na vznášedlo, díky kterému se budete pohybovat ještě rychleji, ale také mnohem snáz uděláte chybu a jste opět na startu.

Chameleon Run se dokonce umístil i na žebříčku 10 nejlepších designových aplikací a získal tak prestižní cenu Apple Design Awards. Pokud si občas chcete na svém iPhonu, iPadu nebo dokonce Apple TV na pár minut něco zahrát, pak je Chameleon Run naprosto ideální, i když někdy se rozčílení nevyhnete.

Jak stáhnout Chameleon Run zdarma:

Pokud si tedy budete chtít Panols stáhnout zdarma, musíte si nejprve stáhnout aplikaci Apple Store. Tu otevřete, dole se přepněte na záložku Účet, ve které úplně dole zvolte Nastavení účtu vyberete, Zde dole klikněte na Země a vyberte nejlépe United States (úplně dole). Změnu potvrďte kliknutím na Uložit (vpravo nahoře).

Poté se stačí přepnout na záložku Discover, sjet dolů, kde už uvidíte ikonu aplikace FEATURED APP hru Chameleon Run včetně její ikony. Zde kliknete na Download now for free, poté ještě jednou úplně dole a nakonec Continue. Budete přesměrování do App Storu, kde dostanete speciální kód, který když uplatníte, tak si budete moct hru stáhnout zcela zdarma.

Nabídka platí do 15. června.

Chameleon Run FB

 

Dnes nejčtenější

.