Zavřít reklamu

Uber oznámil, že nabídne zjednodušený způsob, jak si uživatelé mohou natrvalo smazat své osobní informace. Jedná se tak o reakci na nejrůznější kontroverze, které se v posledních několika týdnech vyrojily. Dříve, pokud jste neposlali e-mail, že chcete smazat veškeré údaje, tak data zůstala na serverech společnosti. Nyní si uživatelé sami zvolí „Smazat váš účet“ a účet bude deaktivován. Po 30 dnech se odstraní vše.

uber fb new

uber-delete-your-account-250x507

Zdroj: The Verge

Související články

Více bleskovek