Zavřít reklamu

Většinou Applu informace o novinkách, které kolují napříč internetem pomáhají, zvyšují hodnotu akcií a zájem fanoušků. Bohužel v případě informací o nových iPhonech je tomu přesně naopak. Sám generální ředitel společnosti Apple totiž uvedl, že Apple zaznamenal propad prodejů iPhonů v posledních měsících a za vším podle jeho slov stojí právě informace o budoucích iPhonech, které tentokrát přicházejí mnohem dříve a častěji než tomu bylo kdy předtím.

Tim Cook odpovídal na otázku, která směřovala k nedávno zveřejněným výsledkům spotřebitelského průzkumu, ve kterém se ukázalo, že zájem koupit současný iPhone je nejmenší za posledních devět let, tedy od chvíle, kdy Apple představil svůj první smartphone.  „Jen jsem se na to podíval, neměl jsem čas průzkum studovat, ale obecně, to co vidíme a věříme že to tak skutečně je, je pauza v nákupech iPhonů způsobena dřívějšími a mnohem častějšími zprávami o budoucích iPhonech,“ uvedl Tim Cook.

Zvěsti o iPhone 8, které přicházejí začaly ještě před představeném iPhone 7 a iPhone 7 Plus a navzdory neustálému zaměření Applu na udržení tajemství se objevují již od podzimu minulého roku informace, podle kterých by se právě letošní iPhony měly dočkat poměrně zásadních novinek. Apple si za to však do jisté míry může tentokrát sám a to díky tomu, že se uživatelé u iPhone 7 nedočkali toho, co očekávali a tak je jejich zrak upřen k novým iPhonům s nadějí, že se tentokrát již skutečně dočkají revoluce.

Apple iPhone 8 FB

Dnes nejčtenější

.