Zavřít reklamu

V posledních týdnech se objevuje stále více spekulací, které se točí okolo jubilejního modelu. Očekává se, že iPhone 8 bude disponovat OLED displejem od okraje k okraji, virtuálním Home Buttonem či technologií pro rozpoznávání obličeje. Sice už se rýsuje, jaké technické specifikace by mohla budoucí vlajková loď mít, ale stále visí otazníky nad designem. Objevily se náčrtky, které údajně představují iPhone 8. Ačkoliv se na první pohled zdálo, že by se mohlo jednat o důvěryhodné nákresy, nakonec se ukázalo, že se pravděpodobně jedná o padělky.

Server AppleInsider byl informován, že se na webu SlashLeaks.com objevilo schéma iPhonu 8. Podle uniklého náčrtku by měl být výroční produkt navržen ve stejném duchu jako iPhone 5, přičemž v zadní části by byl duální fotoaparát umístěn ve vertikální poloze, nikoliv v horizontální, jak je tomu u iPhonu 7 Plus.

 

Podle schématu nebude mít iPhone 8 fyzický Home Button, ba dokonce nebude inspirován ani kapkou vody, jak se původně předpokládalo. A dále se na obrázku neobjevují žádné známky zakřiveného displeje jako u Samsungu Galaxy Edge, tudíž by se mělo jednat pouze o lehce zakřivený displej.

Displej by měl mít velikost 5,1 či 5,2 palců. Tloušťka přístroje by měla být podobná jako u iPhonu 5, tedy byla by větší než u iPhonu 7. I když je schéma poměrně přesné, uživatelé webu viděli nesrovnalosti, a tak se objevily pochybnosti o jeho pravosti.

Apple se snaží udržet iPhone 8 v tajnosti, a tak si dává pozor na to, aby se něco nedostalo na povrch. Předpokládá se, že iPhone 8 bude odhalen spolu s upgradovanými verzemi iPhone 7s a iPhone 7s Plus na podzim tohoto roku.

iPhone 8 vertical camera FB

Zdroj: AppleInsider

Dnes nejčtenější

.