Zavřít reklamu

Když iPhone 7 spatřil světlo světa, všichni začali okamžitě diskutovat na téma absence 3,5mm jack konektoru. Tradiční způsob, jak používat klasická sluchátka, zmizel, a tak majitelé iPhonu 7 mají pouze 3 možnosti jak poslouchat hudbu ze svého iPhonu. Vše mohou vyřešit Bluetooth sluchátka, Lightning sluchátka či redukce z Lightning konektoru na 3,5mm jack. S příchodem iPhonu 7 uživatelé ztratili možnost poslouchat hudbu skrze kabel a zároveň nabíjet zařízení. Nový zajímavý gadget s názvem RES ale vyřeší všechny nedostatky nejnovějšího iPhonu.

S tímto šikovným zařízením, které se zasunuje do Lightning portu iPhonu, získáte mnoho nových možností. Tou první je, že můžete nabíjet telefon buď bezdrátově nebo pomocí standardního kabelu při poslechu hudby přes standardní 3,5mm jack. RES není nekvalitní signal switcher, ale funguje jako 24-bitový analogový převodník. Klade velký důraz na rozlišení zvuku s frekvenčním rozsahem až do 100 kHz.

Qi_wireless_charging

V případě, že použijete Qi RES destičku, můžete iPhone nabíjet dokonce i bezdrátově pouhým položením mobilního telefonu na již zmiňovanou desku. Je samozřejmé, že je nutné stále mít v Lightning konektoru zastrčený RES. Produkt se zatím neprodává a je ve fázi crowdfoundingu na portálu Kickastarter. Aktuálně si můžete tuhle vychytávku předobjednat za 25 amerických dolarů.

RES adapter Wireless Charging FB

Dnes nejčtenější

.