Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Spoločnosť WESTech, spol. s r o., ktorá prevádzkuje najväčšiu sieť prémiových predajní produktov Apple na Slovensku pod názvom iStores, rozširuje svoj úspešný produkt pre podnikateľov. Smart Leasing je spôsob, ako si čo najlepšie užívať vždy ten najnovší iPhone, iPad alebo Mac.

K iPhone, ktorý je v ponuke od minulého roku, je odteraz k dispozícii na Smart Leasing už aj iPad a Mac. Po uplynutí doby leasingu, ktorá je pre iPhone 12 a pre iPad a Mac 24 mesiacov, môže nájomca svoje zariadenie nahradiť novým a takto mať k dispozícii vždy najaktuálnejšiu techniku. Vybavenie zmluvy a prevzatie zariadení prebieha v ktorejkoľvek zo siedmich predajní iStores v nákupných centrách Avion a Polus Bratislava, City Arena Trnava, Mlyny Nitra, Európa Banská Bystrica, Forum Poprad a Aupark Košice.

Smart Leasing je naša odpoveď na požiadavky zákazníkov, ktorí potrebujú mať v dobe rýchleho napredovania technológií vždy najvyspelejšiu techniku na udržanie náskoku a vysokej efektivity práce. Smart Leasing ich zároveň zbavuje starostí, čo s použitou technikou. Prémiové poistenie, ktoré je jeho súčasťou a naša technická podpora sa starajú o to, aby bolo zariadenie vždy v top stave. Sme radi, že dnes vieme v rámci inovovaného programu ponúknuť iPhone, iPad a Mac. Smart Leasing je naozaj smart riešenie,“  povedal Matej Sršeň, riaditeľ spoločnosti WESTech, spol. s r o.

store-winter2017

Dnes nejčtenější

.