Zavřít reklamu

Představení příští generace iPhonu, které by tentokrát mohlo mít na svých zádech i označení iPhone Edition, se pomalu ale jistě blíží. Už několik let je iPhone nejočekávanějším mobilním telefonem roku, a tak není divu, že mnoho fanoušků a analytiků se snaží získat informace o novém mobilním telefonu ještě před samotným představením. Zatím víme, že by iPhone 8 (iPhone Edition) mohl mít zahnutý displej, Touch ID v displeji, špičkový procesor či nejvýkonnější mobilní grafický procesor všech dob. Co se designu týče – je téměř jisté, že Apple od roku 2014 přijde s úplně novým designem.

Grafik AlHasan Husni prozkoumal zprávy všech analytiků a vytvořil z nich „pravděpodobný“ koncept připravovaného iPhonu. V galerii níže tak můžete vidět nový iPhone s funkční lištou v dolní části, Touch ID pod displejem a zahnutým AMOLED displejem.

Nejzajímavější na konceptu je již zmiňovaná funkční lišta, která by přinesla nové uživatelské možnosti. Podobnou funkční lištu již ale nabízí některé mobilní telefony s operačním systémem Android. Uvnitř funkční lišty se nachází i virtuální Home Bar s haptickou odezvou, kterou již nabízí například iPhone 7 či Apple Watch. Na celém konceptu můžeme vidět i návrh systému iOS 11, který obsahuje i Dark Mode, na který fanoušci čekají již několik let.

Apple by nový iPhone 8 (nebo iPhone Edition či iPhone X) měl představit společně s novým iPhonem 7s a iPhonem 7s Plus, a to už v září tohoto roku, i když některé poslední zprávy naznačují, že by se možná vydání přesunulo až na listopad.

 

ip8 - bar fb

*Zdroj: Bgr.com

Dnes nejčtenější

.