Zavřít reklamu

Mnoho majitelů 9,7palcového a 12,9palcového iPadu Pro, si nedokáží práci na svém iPadu představit bez stylové Apple Pencil, která přináší řadu řadu uživatelských výhod. Největší problém není s použitelností samotné „tužky“, ale se ztrátou či poškozením zařízení – chytrý stylus od Applu je poněkud kluzký, malý, proto ztratit či rozbít takové zařízení při přenosu není příliš těžké. Mnoho dosavadních uživatelů si již dříve stěžovalo na problém, při kterém docházelo k poškození hrotu při přenášení Pencilu například v batohu. Pokud zrovna vy patříte mezi hrdé majitele Apple Pencil, tak zpozorněte, v tomto článku vám ukážeme 5 nejlepších prémiových pouzder pro Apple Pencil, které se postarají o to, abyste nemuseli řešit například problém s poškozeným hrotem.

První pouzdro na které se v tomto článku podíváme, se jmenuje Fragment a vyrábí ho stejnojmenná firma. Jedná se o ručně vyráběný dřevěný case, který vypadá skutečně velice elegantně. Uvnitř pouzdra se nachází gumová výplň, která zabezpečí, že se váš klenot v podobě Apple Pencil nepoškodí. Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční výrobu z nejkvalitnějších materiálů, je cena poněkud překvapivá – Fragment Case stojí 27 dolarů, což je v přepočtu necelých 700 korun. Pomyslnou třešničkou na dortu je fakt, že společnost vám zdarma na pouzdro může pomocí laseru vygravírovat jakýkoli text.

Pokud se vám příliš nezamlouvá dřevěný styl obalu, můžete využít další prémiové pouzdro na Apple Pencil, které je vyrobené z kůže – Atelier iPad Pencil Case. Uvnitř obalu se nachází měkká patentovaná výplň s názvem Ultrasude®, která zajišťuje 100% zabezpečení chytrého stylusu při přenosu. Na zadní straně nalezneme i klip, kterým můžeme Atelier Case připnout například za opasek. Cena není také největší, za tento elegantní doplňek zaplatíme 29 amerických dolarů, což je v přepočtu zhruba 750 korun. K ceně je však nutné připočítat poštovné ze Spojených států amerických.

Nejlevnější obal na Apple Pencil cílí především na všechny, kteří myslí na životní prostředí. Case Cover Sleeve vyrábí firma CeoCase a samotné pouzdro je vyrobeno z recyklovaného plastu. Menší nevýhodou může však být menší délka prostoru na tužku od Applu – to způsobí, že vám bude kousek chytrého stylusu od Applu „vykukovat“ ven. Fanoušci Applu ocení i logo, které se nachází v dolní částí Case Cover Sleeve. Kolik peněz budete muset vybrat ze své kreditní karty, abyste si mohli produkt od firmy CeoCase pořídit? Aktuální cena obalu je 11,99 amerických dolarů, což je po převodu měny zhruba 310 korun.

Čtvrté pouzdro na které se dnes v tomto článku podíváme je opět vyrobeno z kůže. O jeho výrobu a i následnou distribuci se stará firma TETDED, která je známá výrobou příslušenství pro Apple zařízení. Case s názvem TETDED Removable Pencil Band je určen pro majitele 9,7palcového iPadu Pro, kteří již mají na nějaký iPad obal (nejlépe od zmiňované společnosti TETDED). Case TETDED má speciální natahovatelnou gumičku, díky které můžete Removable Pencil Band „připnout“ přímo na iPad. Výrobce si cenní této vychytávky na 18 euro, což je necelých 490 korun. Potěšit vás může i poštovné, které je do České republiky zdarma.

Poslední obal na Apple Pencil s názvem Johnny, The Apple Pencil Case se bohužel zatím nevyrábí. Produkt je aktuálně ve fázi crowdfoundingu na serveru Indiegogo. Jedná se o designový obal, který přesně padne k samotnému designu Apple Pencil. Johnny, The Apple Pencil Case má uvnitř výztuž, která opět zajistí 100% bezpečnost stylusu při přenášení. Mnoho uživatelů oceňuje především již zmiňovaný design. Ruku na srdce, nevypadá Johnny, The Apple Pencil Case skutečně nádherně?

fragment_apple_pencil_case_fb

*Zdroj: Easyacc.com

Dnes nejčtenější

.