Zavřít reklamu

Se zajímavými informacemi dnes dopoledne přišel deník The Wall Street Journal. Cituje své interní zdroje, které mají přístup k informacím z výroby iPhonu 8 a které tvrdí velmi zajímavé věci. Zajímavé v tom smyslu, že jdou trochu proti proudu ohledně specifikací, kterými by měl nový iPhone 8 disponovat. V minulých týdnech jsme vám přinesli mnoho spekulací, většina je ovšem jakž takž uvěřitelná, nebo pochází od zdroje, který se jen tak nemýlí.

Dnes je to ovšem trochu jiné. Údajný zdroj listu The Wall Street Journal totiž tvrdí, že iPhone 8 nakonec opravdu dostane zahnutý displej (i když se v poslední době mluví o tom, že toto řešení není zcela funkční a v telefonu se tak objeví klasický, nezahnutý panel) a dokonce se prý Apple oprostí od Lightningu, který bude nahrazen univerzálním konektorem USB-C.

Zdroj hovoří také o tom, jak bude celková nabídka telefonů vypadat. Potvrzuje tak slova analytika Ming-Chi Kua, podle kterého Apple představí 3 nové iPhony. Inovovaný iPhone 7S a 7S Plus a pak zcela nový, přepracovaný a podstatně dražší iPhone 8, neboli výroční desetiletou edici.

Dále zdroj potvrzuje také existenci speciálního funkčního displeje, který se bude nacházet na spodní straně zařízení a bude tak částečně autonomní od hlavního zobrazovacího panelu telefonu.

Jak bude ve finále vypadat displej, je v současné době těžko odhadnutelné. Apple stále na prototypech telefonu pracuje a může tak být rozpracováno hned několik verzí – některé se zahnutým displejem, jiné bez něj. Co mi osobně ovšem přijde velmi nepravděpodobné je to, že by se Apple zbavil svého proprietárního Lightning konektoru. Třeba nakonec překvapí…

iphone8conceptthadeubrandao-800x420

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.