Zavřít reklamu

Společnost Google nedávno představila novou aktualizaci své aplikace pro svou největší síť sloužící ke sdílení videí. Aplikace YouTube prošla v poslední době několika menšími změnami a vylepšeními. Jednou z nich je i přeskakování videí o 10 sekund, o čemž jsme vás informovali v té době, když byla funkce teprve ve fázi testování.

Poslední novinkou, která přišla s poslední aktualizací, je nové prostředí pro procházení doporučených videí při přehrávání na celou obrazovku. Do přehrávače tak přibyl další panel, na kterém se videa zobrazují. Díky tomu tak můžete současně při sledování i nerušeně procházet další videa, která by se vám mohla líbit.

Jak si na YouTube pro iOS procházet videa při přehrávání na celou obrazovku

  1. Ujistěte se, že máte nainstalovanou aplikaci YouTube ve verzi 12.06.11 a novější. Verzi aplikace si můžete ověřit v Nastavení, které je přístupné z vašeho profilu.
  2. Spusťte video, na které se chcete podívat.
  3. Aktivujte přehrávání na celou obrazovku. To můžete učinit kliknutím na tlačítko v pravém dolním rohu přehrávače nebo přetočením zařízení do režimu na šířku.
  4. Přejeďte prstem zdola nahoru.

Nyní se zobrazí nové prostření pro procházení doporučených videí. Do těch se podle algoritmů řadí videa spojená s tím, na co se díváte a které kanály odebíráte. Procházet mezi nimi lze posouváním do stran a panel můžete skrýt přejetím prstu shora dolu.

iphone7plusjetblack_portrait

Dnes nejčtenější

.