Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost QNAP, Inc. dnes oznámila vydání programu IFTTT Agent pro QNAP NAS. IFTTT (If This Then That – „jestliže toto, pak tamto“) je v současnosti jedním z nejpopulárnějších webových nástrojů pro automatizaci. Díky IFTTT Agent mohou uživatelé například na webových stránkách IFTTT vytvářet specifické applety pro NAS, které umožní lepší automatizaci a zvýšení produktivity.

IFTTT uživatelům umožňuje například propojit více na internet připojených zařízení či služeb a vytvořit tak jednoduchý, avšak výkonný nástroj pro řízení procesů využívající více aplikací. Díky programu IFTTT Agent od QNAP mohou uživatelé propojit svůj účet IFTTT se svým QNAP NAS a vytvářet na webových stránkách IFTTT téměř neomezený počet aplikací určených pro NAS.

“Touha po větší automatizaci při provádění pravidelných a každodenních úkolů vedla k vytvoření služeb, jako je IFTTT. Díky svému přímočarému systému využívání a propojování služeb je IFTTT dobře srozumitelný a snadno použitelný. Přidání IFTTT Agent pro QNAP NAS je symbolem našeho úsilí o vytvoření inteligentních a automatizovaných řešení pro NAS, která umožní snadné zvýšení produktivity uživatelů”, uvedl produktový manažer QNAP Aseem Manmualiya.

QNAP IFTTT-Agent

V IFTTT mohou uživatelé pomocí jednoduchých postupů vytvářet applety, které jim usnadní každodenní práci nebo firemní úkoly. S pomocí IFTTT je například snadné vytvořit zadání “když někdo označí vaši fotografii na Facebooku, uložte tuto fotografii na QNAP NAS” nebo “pokud bude nahrán nový soubor na Dropbox, zálohujte ho na QNAP NAS”. IFTTT v současnosti podporuje téměř 300 populárních služeb, jako například Facebook, Gmail, Twitter, Skype, Instagram, Dropbox, Google Drive, Amazon Cloud Drive, Microsoft One Drive, či Box.

Dostupnost

Kanál QNAP je nyní k dispozici i pro IFTTT. Kompletní seznam možností využití IFTTT najdete na webových stránkách https://ifttt.com/qnap. IFTTT Agent lze stáhnout z Centra aplikací QTS. Další informace o IFTTT Agent najdete na adrese https://www.qnap.com/solution/ifttt_agent/cs-cz

Požadavky: IFTTT Agent vyžaduje účet myQNAPcloud a je k dispozici pro všechny modely QNAP NAS se systémem QTS 4.2.2 (nebo novějším).

https://youtu.be/QsksdqEx3YI

QNAP IFTTT

Dnes nejčtenější

.