Zavřít reklamu

Velice nevšední zážitek si odnesli návštěvníci jednoho z francouzských oficiálních Apple obchodů. V neděli dopoledne se totiž v nákupním centru Terrasses du Port, které leží v jihofrancouzském Marseille, objevil z ničeho nic Tim Cook. Bez jakéhokoliv předchozího ohlášení a bez jakýchkoliv příprav. Z ničeho nic se v prodejně objevil a začal se bavit s návštěvníky a posléze také se zaměstnanci. První fotografie této nečekané návštěvy se objevily okamžitě na sociálních sítích a během dopoledne se pak objevily ještě další. 

Podle informací od zaměstnanců se jednalo o nehlášenou návštěvu, jelikož o ní nikdo z obchodu nevěděl. Apple Store v nákupním centru Terrasses du Port byl otevřen v loňském květnu a jedná se o celkově dvacátý App Store ve Francii.

Tim Cook si během návštěvy celý obchod prošel, několikrát si popovídal s návštěvníky a poté zavítal také mezi zaměstnance, kterým se nějakou dobu věnoval. Vše doprovázelo mohutné focení a některé fotky si můžete prohlédnout níže. Jeho odchod byl doprovázen hromadným potleskem od všech přítomných.

Logicky se spekulovalo o tom, proč se Tim Cook objevil zrovna na jihu Francie. V loňském roce se několikrát psalo, že Apple plánuje výstavbu nového výzkumného centra v Grenoblu, které se bude zaměřovat na vývoj zobrazovacích senzorů a technologií pro iOS. Poslední informace hovořili o tom, že Apple do tohoto centra hledá zhruba 30 nových zaměstnanců. Grenoble je ovšem od Marsseille vzdálený téměř 300 kilometrů. Je tedy možné, že si Cook zajel jen tak na výlet.

Tim Cook france apple store

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.