Zavřít reklamu

V iTunes App Store jsou miliony aplikací, žádná z nich však není jako Lickster a žádnou z nich nebude vaše partnerka milovat tak jako Lickster. Díky této aplikaci se totiž stanete skutečným mistrem v orálním uspokojování své ženy. Lickster funguje na podobném principu jako různé taneční aplikace, ovšem místo speciální podložky detekující vaše pohyby před televizorem používáte svůj jazyk a displej telefonu.

Lickster vám na displeji zobrazuje šipky, které musíte slíznout ve směru, do kterého ukazují. Díky střídání šipek a šikovnému algoritmu se postupne stanete skutečným mistrem nejen v této aplikaci, ale také v tom co ocení vaše partnerka. Aplikace má za cíl váš jazyk dokonale vytrénovat. Při olizování displeje totiž aplikace mění rytmus, směry a vše možné aby z vás udělalo skutečně dokonalého milence.

A autoři samozřejmě nejsou žádní troškaři a tak v rámci In-App nákupů nabízí další rozšíření, které vaše umění posune nejen do jiných úrovní, ale jak zjistíte v následujícím videu také do jiných míst. Své umění navíc můžete sdílet pomocí dosaženého skóre na sociálních sítích a věříme, že pokud skutečně aplikaci povolíte sdílení výsledků na facebooku, získáte spoustu nový kamarádek.

A jen tak mimochodem, kdybyste hledali tuto aplikaci na iTunes App Store nebo Google Play, pak věřte, že celé video je jen povedený vtípek od partičky, která si říká The Kloons a za 3 dny dokázala nasbírat na YouTube u tohoto videa přes jeden a půl milionu shlédnutí.


Lickster

Dnes nejčtenější

.