Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Night Vision
Rádi fotíte či natáčíte během večera či noci? S aplikací Night Vision budete mít úžasné výsledky. Aplikace vám umožní zachytit reálné fotky a videa s nejnižší luminozitou. Během focení či nahrávání videí můžete dynamicky měnit citlivost snímače, aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků. Své výtvory můžete sdílet na Facebooku, Twitter i na Dropbox.

[appbox appstore id579986670 oldprice=“3,99€“]

PDF Pro 2
PDF Pro 2 vám umožní prohlížet, editovat a opatřovat poznámkami PDF dokumenty přímo na vašem iPhonu a iPadu. Zvýrazněte text, vytvářejte poznámky, lehce vkládejte tvary nebo kreslete svým prstem. Také můžete vkládat hlasové nahrávky nebo fotky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id741293420 oldprice=“3,99€“]

Compress Video
Compress Video je aplikací, která umí zmenšit videa a ušetří vám tak mnoho místa na vašem iOS zařízení. Samozřejmostí je zachování co nejlepší kvality videa.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“2,99€“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

PassMaster
PassMaster si bezpečně zapamatuje vaše uživatelské jména a hesla pro každou webovou stránku, kreditní karty, bankovní účty a vy si už nebudete muset pamatovat vůbec nic. Aplikace je zabezpečená za pomocí hlavního hesla a využívá zašifrování AES 256.

[appbox appstore id947408556 oldprice=“4,99€“]

Typographical
Typographical je zajímavá arkádová puzzle hra. Hra nabízí mnoho levelů s odlišnými labyrinty a různými překážkami. Postupem času se levely stávají obtížnějšími a objevují se stále nové překážky. Typographical nabízí také relaxační hudbu, která vám zpříjemní hraní.

[appbox appstore id1178801478 oldprice=“2,99€“]

MORPH
MORPH je roztomilé malé stvoření, které pohání snaha zvolit si světlo a utéct z tmavého světa. Při hledání cesty ze svého temného čtvercového světa musí řešit velmi záludné puzzle hry. Pomůžete MORPHOVI vyřešit náročné úkoly a zároveň se opatrně vyhnout záludným překážkám, které by jistě vedly k upřímně hrozivé smrti?

[appbox appstore id949695709 oldprice=“0,99€“]

newapps pexels-photo-249324

Dnes nejčtenější

.