Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

[appbox appstore id715319520 oldprice=“0,99€“]

CleanUp
Vaše kontakty jsou jedny z nejdůležitějších dat na vašem iPhonu. Bohužel se občas stává, že mohou být vaše kontakty nepřehledné a zduplikované. CleanUp vám pomůže sloučit duplikované kontakty a uchová vaše kontakty naprosto v bezpečí. Aplikace vám umožní odstranit duplikované soubory, spojit kontakty s podobnými jmény a propojit kontakty s duplikovaným číslem nebo emailem. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1006863584 oldprice=“0,99€“]

iSchool
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

Find My Car
Stává se vám, že prostě zapomenete, kde máte zaparkované auto? V tom případě se vám bude hodit aplikace Find My Car. Aplikace lokalizuje vaše auto, takže se nemusíte stresovat a dokonce vás upozorní, že se blíží konec vašeho parkovacího lístku. Samozřejmě můžete vyfotit vaší parkovací pozici a uložit, takže pro vás bude ještě lehčí automobil najít. Aplikace nabízí také kompasovou funkci, takže své vozidlo najdete opravdu rychle a snadno.

[appbox appstore id815542507 oldprice=“1,99€“]

Color Blindness
Velmi praktický nástroj, který vám pomůže zjistit, jestli trpíte barvoslepostí. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Color Blindness dlouho nevydrží zdarma, takže pokud jste aplikaci stihli ještě zdarma, tak rozhodně neváhejte.

[appbox appstore id471711417 oldprice=“2,99€“]

Web Recorder Pro
Aplikace je řešením pro všechny, kteří potřebují nahrát procházení webových stránek. Pokud jste nalezli na webu něco zajímavého a rádi byste to sdíleli se svými přáteli, tak své blízké můžete za pomocí této aplikace instruovat.

[appbox appstore id1154120285 oldprice=“1,99€“]

TranslateSafari 2
TranslateSafari 2 je praktickou nástavbou pro Safari. Tato aplikace vám lehce přeloží a nahlas přečte zvolenou webovou stránku v Safari. Aplikace zahrnuje velké množství podporovaných cizích jazyků a automaticky vám ukáže originální i přeloženou stránku. TranslateSafari 2 umí nahlas předčítat ve více než 30 světových jazyků a skvělou zprávou je, že předčítá i v českém a slovenském jazyce!

[appbox appstore id955409467 oldprice=“4,99€“]

Dogo
Nezapomeňte, že psa nestačí pouze fyzicky unavit, ale je také důležité neopomenout mentální stimulaci. Co dělá ze psa nejlepšího přítele člověka? Je to jejich schopnost pochopit nás a komunikovat s námi. Zlepšete komunikaci se psem prostřednictvím aplikace Dogo. Aplikace nabízí denní trénink pro vás i vašeho psa. Program je založený na pozitivním tréninku. Dogo nabízí více než 20 různých triků, které jsou doplněny ilustracemi a popisem (bohužel zatím jen v angličtině a litevštině).

[appbox appstore id1153294767 oldprice=“4,99€“]

Stationery
Uvolněte svého vnitřního umělce za pomocí aplikace Stationery. Začněte být kreativní díky různým nástrojům, zajímavým funkcím a zábavným nálepkám, které vás nebo vaší náladu dokonale vystihnou. Se Stationery se kreativní duše mohou doopravdy vyřádit.

[appbox appstore id679526609 oldprice=“0,99€“]

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do oznamovacího centra. PhoneBook je momentálně zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

Watch out Zombies!
Dostaňte se přes silnici, podzemní cestu a trávu co nejdál a dejte si velký pozor na šílené zombie řidiče. Nicméně to není úplně všechno, také se na cestě vyskytují zombíci, kteří vás chtějí zajmout. Můžete si vybrat, zda budete hrát za chlapce nebo dívku. Hra nabízí  7 různorodých zombíků, 25 levelů a mnoho dalšího. Donuťte auta přejet zombíky nebo je přinuťte spadnout do podzemního tunelu.

[appbox appstore id1091811442 oldprice=“1,99€“]

Roofbot
Proveďte Roofie skrze krásné a meditativní střechy a zkuste vložit správnou barvu míčů do odpovídajících otvorů, abyste dokázali vyřešit jednotlivé hádanky. Ale dejte pozor – architektura se mění díky vaší interakci, takže si vše promyslete dopředu. Každý krok, který uděláte, vás dovede k cíli.. nebo vás navěky uvězní na střeše. Roofbot je Free App of the Week, tedy je na týden zdarma.

[appbox appstore id1148435076 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.